Probit Academy – Punët e Studentit

Me anën e këtij projekti të koduar nga studentët e shkollës do mundësohet shfaqja e punëve të studentëve që krijojnë gjatë ndjekjes së shkollimit një vjeçar në Probit Academy. Për të publikuar punë fillimisht duhet të regjistrohuni në sistem dhe pastaj të prisni aprovimin e shkollës. Pasi të merrni aprovimin ju mund të shtoni punët krijuara në këtë ueb aplikacion.

Studentet:

4

Pakot

13

Trajnimet

49

Studentet

182

Projektet

Zhvilluesit e projektit

Adriatik
Nikqi

Web Developer

Argjend
Llumnica

Web Developer

Çlirim
Kastrati

Web Developer

Gentian
Krasniqi

Web Developer

Taulant
Bajrami

Web Developer